KPN biedt tweede stream aan bij online tv-dienst ‘Play’

Telecomprovider KPN biedt per vandaag een tweede en tevens ook gratis stream aan bij haar online tv-dienst Play.

Twee streams

De online tv-dienst Play van de provider verdubbelt het aantal streams dat in een abonnement zit: in plaats van één stream krijgen klanten vanaf nu gratis een tweede stream standaard in hun abonnement. Dit betekent zij met één abonnement tegelijkertijd op twee verschillende devices TV kunnen kijken. Bij een abonnement op de dienst kunnen maximaal vijf apparaten tegelijkertijd geregistreerd zijn. Met deze uitbreiding komt de dienst tegemoet aan een van de wensen van haar abonnees, aldus het bedrijf in een persbericht.

Play

KPN introduceerde in november 2015 de online tv-dienst Play en speelde daarmee als eerste Nederlandse provider in op de veranderende manier van tv kijken. Steeds meer mensen kijken tv via tablet, smartphone of Chromecast. Play is een app voor iOS en Android waarmee klanten overal in Nederland via de tablet en smartphone kunnen kijken naar een tv-aanbod: de 26 meest populaire tv-zenders inclusief premium content van HBO, exclusieve content van KPN Presenteert en meer dan 350+ films en series uit een uitgebreid On Demand aanbod van meer dan 1000 uur. Met de dienst van KPN kan je daarnaast programma’s terugkijken die zijn opgenomen of zijn gemist.

De online dienst kost tijdelijk 11,99 per maand, is maandelijks opzegbaar en met iedere Nederlandse internetverbinding te gebruiken, en dus niet alleen voor abonnees van het telecombedrijf beschikbaar.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.