KPN breidt digitaal radio-aanbod uit met 40UP Radio

Sinds kort is de radiozender 40UP Radio te beluisteren via het radiopakket van KPN Interactieve Televisie. Dit bericht website Breedbeeldweetjes.

Vervanger Pinguin Radio

De radiozender is toegevoegd aan het radiopakket van de dienst Interactieve Televisie van KPN op kanaal 828. Voorheen was op dit kanaal Pinguin Radio te horen maar deze radiozender is gestopt met uitzenden via Interactieve Televisie. Pinguin Radio heeft besloten zich volledig te richten op uitzendingen via Internet.

40UP Radio

40UP Radio is opgericht door Harry de Winter in 2015 en sinds mei 2016 zijn er gepresenteerde programma’s te horen op de radiozender. Bekende dj’s zoals Mart Smeets, Johan Derksen, Robert ten Brink, Vincent van Engelen, Leo van der Goot, Stan Rijven, Felix Rottenberg en Marc Stakenburg draaien favoriete muziek uit hun eigen collectie, albumtracks en nummers van tijdloze en nieuwe artiesten.

Online en NH Radio

De radiozender is naast de uitzendingen via KPN’s Interactieve televisie ook 24 uur per dag te beluisteren via Internet. De programma’s van de radiozender zijn in de avonduren ook te horen via de regionale omroep NH in Noord-Holland via FM en DAB+.