KPN Presenteert komt met nieuw schaatsprogramma ‘I Love Schaatsen’

KPN Presenteert komt met ingang van vandaag, maandag 2 januari, met een nieuw programma over schaatsen: I Love Schaatsen. ‘I Love Schaatsen’ is vanaf maandag 2 januari om 21.00 uur te zien bij KPN Presenteert op kanaal 18 en on demand via KPN.

Panel

In het nieuwe programma bespreekt een panel van oud schaatsers en andere bekende schaatsliefhebbers de meest opmerkelijke en memorabele schaatsfragmenten uit de geschiedenis.

In elke aflevering geeft het panel, met onder anderen Annette Gerritsen, Ard Schenk, Mark Tuitert, Fred van Leer en Peter Heerschop, hun reactie op de top 5 top van de meest glorieuze, hartverscheurende en onvergetelijke schaatsfragmenten.

Schaatsliefhebbers

Het panel van schaatsliefhebbers bestaande uit: Ben van der Burg, Annette Gerritsen, Martin Hersman, Ard Schenk, Jillert Anema, Mark Tuitert, Ids Postma en Anni Friesinger, Gianni Romme, Martijn Koning, Carolien Borgers, Peter Heerschop en Fred van Leer bespreekt deze bijzondere fragmenten.

Knipoog

In het programma, soms serieus en soms met een knipoog, worden er verrassende anekdotes uit de doeken gedaan en komen bekende momenten in een ander daglicht te staan. Dit maakt ‘I Love Schaatsen’ tot dé onmisbare winterkost voor iedereen die de schaatssport een warm hart toedraagt. De 11 afleveringen zijn vanaf 2 januari elke maandag om 21.00 uur te zien bij KPN Presenteert op kanaal 18 en on demand.

Op kpn.com/presenteert staan van verschillende programma’s de leukste fragmenten online en zijn tijdelijk hele afleveringen voor iedereen gratis te bekijken.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.