KPN verhoogt prijzen en Internetsnelheid per 1 juli

Telecomaanbieder KPN voert per 1 juli aanstaande een aantal wijzigingen door in haar abonnementen. Diverse abonnementen gaan in prijs omhoog en er zal voor diverse abonnementen een snelheidsverhoging worden doorgevoerd.
Dit heeft de aanbieder vandaag bekend gemaakt.

Investeren

Volgens KPN wijzigen de maandbedragen en tarieven om te kunnen blijven investeren in de kwaliteit van diensten en het netwerk. “Dit stelt ons in staat om nieuwe introducties te doen en de internetsnelheden te verhogen.”,
aldus de aanbieder.

Prijsstijging

De abonnementen gaan tussen de 2,50 euro en 3,50 euro per maand in prijs omhoog. Ook de gesprekstarieven voor het bellen via KPN gaan in prijs omhoog. Bellen wordt 1 cent per minuut duurder.

Meer snelheid

De internetsnelheden worden voor 1 juli ook aangepast door de aanbieder. De snelheidsverhoging varieert per abonnementsvorm en varieert voor de downloadsnelheid tussen 10 Mbit/sec tot 50 Mbit/sec. Ook de uploadsnelheid van de diverse pakketten wordt verhoogd.

Extra optie

Daarnaast zal er per 1 juli de snelheidsoptie 200 Mbit/sec download /20 Mbit/sec upload beschikbaar komen voor koperklanten indien het netwerk bij de klant daarvoor geschikt is.

Klanten van de aanbieder die het niet eens zijn met de prijsverhoging kunnen hun contract opzeggen voor 1 juli aanstaande. Daarnaast worden er de komende periode ook diverse wijzigingen doorgevoerd in het zenderaanbod van KPN Interactieve Televisie.

Alle wijzigingen zijn te vinden op een speciale pagina van de aanbieder.