KRO-NCRV Detectivemaand weer van start op NPO 2

Vandaag, vrijdag 15 juni start de jaarlijks terugkerende KRO-NCRV Detectivemaand. Tijdens deze maand zendt de KRO-NCRV bijna elke dag een detective uit op NPO 2.

Voor de kijkers die niet van het voetbal van het WK houden op NPO 1 vormt NPO 2 dus een alternatief.

Nieuwe titels

Nieuwe titels zijn deze maand de Zweedse serie Rebecka Martinsson en de Britse serie Born to Kill. Naast deze nieuwe series staan er uiteraard ook de nieuwste seizoenen van succesvolle bekende detectives geprogrammeerd, zoals Vera, Beck, Dicte en Inspector George Gently.

Vera

Vanaf vrijdag 15 juni is het nieuwste (8e) seizoen van de Britse detective Vera te zien. Vanaf 16 juni zijn er gloednieuwe afleveringen van seizoen 7 van de Zweedse serie Beck te zien. Vanaf 17 juni is het derde en laatste seizoen van de Deense serie Dicte te zien.

Rebecka Martinsson

De Zweedse serie Rebecka Martinsson is voor het eerst op de Nederlandse televisie te zien. Tijdens de Detectivemaand is de serie vanaf 18 juni te zien. Born to Kill is een Britse miniserie. De vier afleveringen zijn vanaf 19 juni wekelijks te zien. Op 20 juni begint seizoen 7 van de detective Inspector George Gently.

Overzicht

Een compleet overzicht van de uitzendingen vind je hier.