Kwartfinales KNVB Beker live te volgen via FOX Sports

Deze week worden de kwartfinales in de KNVB Beker gespeeld. De wedstrijden uit deze ronde zijn live te volgen via FOX Sports en diverse radiozenders.

Kwartfinales

In deze ronde van de KNVB Beker staan er vier wedstrijden op het programma. Vanavond wordt de wedstrijd FC Twente – Cambuur gespeeld. Woensdag, 31 januari, staan de wedstrijden AZ – PEC Zwolle en de kraker Feyenoord – PSV op het programma. Donderdag staat Willem II – Roda JC op het programma. De wedstrijden zijn live te volgen via radio en/of televisie.

FOX Sports

Sportzender FOX Sports bezit de live rechten voor het uitzenden van de wedstrijden uit de KNVB Beker. FOX Sports zal alle wedstrijden va de kwartfinale-ronde uit de KNVB Beker op televisie brengen. De wedstrijden worden uitgezonden op FOX Sports Eredivisie 1. Dit kanaal is bij een aantal aanbieders zoals YoufoneOnline.nlT-Mobile ThuisDelta, en Joyne opgenomen in het basispakket.

FOX Sports zet tijdens de bekerkraker Feyenoord – PSV een speciale camera in om de wedstrijd aan de hand van één speler op het veld in beeld te brengen. Met de ‘player cam’ worden de acties van deze speler constant gevolgd. De beelden zijn woensdag live te zien op FOX Sports 5.

Veronica

Veronica brengt op televisie de komende drie dagen elke avond rond 23.00 uur samenvattingen van de gespeelde wedstrijden. Op donderdag 1 februari is tevens de loting voor de komende speelronde te zien bij de televisiezender.

NPO Radio 1

Diverse bekerwedstrijden zijn ook live te volgen op de radio bij NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken van de NOS en EO. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radiozenders

Naast de landelijke radiozenders doen ook diverse regionale radiozenders verslag van de bekerwedstrijden. Zo hebben onder andere NH en Radio Rijnmond extra sportuitzendingen gepland om de clubs uit de regio te volgen.Deze radiozenders zijn in delen van Nederland te ontvangen via FM en DAB+, landelijk via diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.