Sparta Stadion - Het Kasteel

Kwartfinales KNVB Beker live te volgen via radio en televisie

De komende drie dagen wordt de kwartfinales in de strijd om de KNVB Beker gespeeld. De wedstrijden in de achtste finales zijn te volgen via radio en televisie.

KNVB Beker

De KNVB Beker bestaat uit zeven speelronden met een knock out-systeem. Inmiddels is het toernooi aanbeland bij de kwartfinales. De volgende dagen staan er diverse wedstrijden op het programma waaronder AZ – sc Heerenveen en Vitesse – Feyenoord

FOX Sports

FOX Sports zendt alle wedstrijden uit de vierde ronde van de KNVB Beker live uit. Op zowel dinsdag, woensdag als donderdag is het programma ‘NVB Beker op 1’ te zien op de betaalzender. Op dinsdag wordt de wedstrijd FC Volendam – Sparta Rotterdam live uitgezonden. De wedstrijd begint om 20.45 uur.

Woensdag staan er twee wedstrijden op het programma en begint de uitzending van ‘KNVB Beker op 1’ al om 18.00 uur met om 18.30 uur de wedstrijd FC Utrecht – Cambuur en om 20.45 uur AZ – SC Heerenveen. Donderdag wordt de wedstrijd Vitesse Feyenoord vanaf 20.45 uur live uitgezonden.

Veronica

Veronica brengt op televisie de komende drie dagen elke avond rond 23.00 uur samenvattingen van de gespeelde wedstrijden. De presentatie van dit programma is in handen van Wytse van der Goot. Op donderdag 26 januari is tevens de loting voor de komende speelronde te zien bij de televisiezender.

NPO Radio 1

De bekerwedstrijden zijn ook live te volgen op de radio bij NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken van de NOS en EO. Het programma doet live verslag van diverse voetbalwedstrijden uit het bekerprogramma. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radiozenders

Naast de landelijke radiozenders doen ook diverse regionale radiozenders verslag van de bekerwedstrijden. Zo hebben onder andere NH en Radio Rijnmond extra sportuitzendingen gepland om de clubs uit de regio te volgen. Livestreams van de diverse regionale radiozenders vind je hier.