Laatste seizoen Game of Thrones vanaf 15 april exclusief bij Ziggo

Het achtste en laatste seizoen van de serie Game of Thrones is vanaf 15 april exclusief te zien via aanbieder Ziggo.

Startdatum

HBO, maker van de serie, maakte vandaag bekend dat in de Verenigde Staten het achtste en laatste seizoen van de serie op 14 april van start gaat. Ziggo zal een dag later de aflevering brengen via haar aanvullende pakket Movies & Series (X)L. In november van het vorige jaar was al bekend geworden dat het achtste seizoen in april van dit jaar van start zou gaan.

Laatste seizoen

Het laatste seizoen van de best bekeken serie ter wereld omvat slechts zes, maar wel extra lange afleveringen. “Spektakel verzekerd, met nog grootsere actiesequenties, en de definitieve, wellicht heel bittere strijd om de ijzeren troon.“, aldus kenners over dé serie van 2019.

Problemen

Bij de start van het zevende seizoen van Game of Thrones via de dienst Movies & Series (X)L kampte Ziggo met technische problemen. Hierdoor werd de eerste aflevering van het zevende seizoen pas op maandagavond laat beschikbaar. De verwachting is dat de aanbieder dit jaar beter is voorbereid op de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

België

In België is de serie Games of Thrones exclusief te zien via aanbieder Telenet. Hiervoor is wel een aanvullend abonnement nodig op de Play -dienst.

Sociale media: