Luisteraar kan stemmen voor Top 5 van de FunX DiXte 1000

Tot en met vrijdag kan de luisteraar stemmen wie de hoogste notering krijgt in de NPO FunX DiXte 1000. De lijst is sinds zaterdag te horen op de jongerenzender van de NPO en is nog tot en met vrijdag 11 november te horen.

Vier Nederlandse tracks strijden om nummer 1

De populaire tracks Patsergedrag, Habiba, Mi No Lob en 4x Duurder maken kans op de nummer één positie van de FunX DiXte 1000 van 2017: dé lijst met de duizend dikste tracks van de beste artiesten, bepaald door de FunX luisteraar. Vanaf deze week stemmen FunX luisteraars op de hele week op hun favoriet. 2Pac’s Dear Mama is de enige internationale track die nog in de race is voor de hoogste notering in de lijst.

Lijst

Op de Top 5 na is de volledige DiXte 1000 al bekend. De FunX luisteraar bracht de afgelopen weken zijn of haar stem uit op de meest favoriete R&B, hiphop, reggae, latin en dance tracks.

Stemmen

Tot en met vrijdag 10 november strijden 2 Pac, Broederliefde, Boef, SBMG en Sevn Alias om de felbegeerde nummer één positie. Sevn Alias verdedigt zijn 1e plaats: hij stond vorig jaar op nummer 1 met ‘Gass’. Welk nummer de DiXte 1000 aanvoert, maakt FunX vrijdag 10 november om 18.55 uur bekend.

Luisteren

FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, DAB+ en wereldwijd via Internet. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

Sociale media: