Luistercijfers: Wederom luistercijferrecord voor Radio 10

Radio 10 weet opnieuw haar luistercijferrecord te verbreken. Het marktaandeel is in één jaar tijd met maar liefst 34% gestegen van 6,1% naar 8,2% in de meetperiode maart-april. Dit bericht de radiozender, onderdeel van Talpa Radio, in een persbericht.

Hoogste marktaandeel ooit

Volgens het persbericht soort de radiozender hiermee het hoogste marktaandeel ooit. Tevens weet de radiozender deze meetperiode een record aantal luisteraars te bereiken. “Wekelijks luisteren 1.752.000 unieke luisteraars naar het station met de grootste hits aller tijden. Dit blijkt uit de vandaag door NLO/GfK gepubliceerde luistercijfers. Niet alleen in de doelgroep 10+, maar ook in de belangrijkste doelgroep 30-59 jaar laat Radio 10 in één jaar tijd een stijging zien van 7,8% naar 9,9%.”, aldus het persbericht.

“Brede muziekmix”

Roland Snoeijer, radio director: ‘We zien dat luisteraars houden van de brede muziekmix van Radio 10, van Bruno Mars tot Fleetwood Mac en van Michael Jackson, de Bee Gees tot Coldplay. En van de goede sfeer, de humor en de openheid die je hoort in de programma’s. Juist daarom is het hele team zo ongelooflijk trots dat steeds meer luisteraars Radio 10 ontdekken. We komen inmiddels om in lege champagne flessen, maar poppen er natuurlijk graag nog een open om deze mooie cijfers te vieren!

Evenementen

In maart was op Radio 10 de 80’s Top 810 te horen, een hitlijst met de beste hits uit de jaren ’80. In april vierde de zender haar 30-jarig bestaan met de grootste hits aller tijden aangevraagd door de luisteraars.

Afbeelding

(bron TalpaRadio)