‘Man bijt hond’ keert eind augustus terug bij SBS6

Vanaf eind augustus kan er weer gekeken worden naar ‘Man bijt hond’. SBS6 gaat het programma vanaf 26 augustus uitzenden.

Alledaags nieuws

Man bijt hond brengt alledaags nieuws en laat zien wat Nederland bezighoudt. Door het kleine nieuws groot te maken en het grote nieuws klein te maken wordt Nederland met een knipoog in beeld gebracht.

“Midden in de maatschappij”

Marco Louwerens, Directeur Televisie bij Talpa Network in een persbericht: “We willen met SBS6 midden in de maatschappij staan; het Nederland van nu laten zien. Daar is dit programma bij uitstek een geschikt tv-programma voor.

Rubrieken

Dit najaar zien we de welbekende rubrieken, waaronder de ‘Babbelbox’ en ‘Hond aan tafel’ van Man bijt hond terug op televisie en online, onder begeleiding van de markante stem van Michael Abspoel.

Vlaanderen

Van oorsprong is Man bijt hond een Vlaams televisieprogramma. In 1999 ging de Nederlandse versie van start, waarna het 16 jaar lang te zien was. In 2015 trok de publieke omroep de stekker uit het programma. Een aantal personages uit het programma werden zelfs landelijk bekend.

Vooravond

Met de komst van Man bijt hond is de nieuwe vooravond van SBS6 compleet. Vanaf 26 augustus 2019 zal de vooravond van SBS6 er als volgt uitzien:

  • 18.00 uur: Utopia
  • 19.00 uur: Hart van Nederland
  • 19.30 uur: Man bijt hond
  • 20.00 uur: Lingo