Medewerkers Agentschap Telecom opgesloten in Goor

In het Overijsselse Goor zijn vanmiddag medewerkers van het Agentschap Telecom opgesloten terwijl zij bezig waren met een controle bij radiozender Los Banditos.Dit bericht de regionale omroep RTV Oost.

Los Banditos

De medewerkers van het Agentschap Telecom wilden de zender uit de lucht halen, toen onbekenden het hek afsloten. Het ging om de zendmast van illegale radiozender Los Banditos, die dit weekend vanuit café Buddy’s in Goor wilde uitzenden. De medewerkers konden alleen bevrijd worden door de ketting door te zagen. Het Agentschap wil niet reageren op het incident tegenover RTV Oost. Het enige dat een woordvoerder kwijt wil, is dat de medewerkers weer buiten staan en dat de situatie onder controle is.

Marathonuitzending

De radiozender Los Banditos is vrijdag 1 april begonnen met een marathonuitzending. Het was de bedoeling om uit te zenden tot en met zondag 3 april. Los Banditos is jaarlijks actief met een marathonweekeinde zoals vorig jaar september tijdens het zogenoemde Piepkesweekend bij De Ster.

Asbest

Vorig jaar werden medewerkers van het Agentschap Telecom ook al belemmerd in hun werkzaamheden. In het Overijsselse Haaksbergen werden toen asbestplaten geplaatst bij de illegale radiozender De Ster van Twente rond de zendlocatie zodat de zender niet bereikt kon worden door het Agentschap.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.