Media Jaarcongres 2017 gehele dag live op New Business Radio

Voor het derde achtereenvolgende jaar doet zakenzender New Business Radio vandaag de gehele dag live verslag van het Media Jaarcongres 2017.

Programmering

De programmering van New Business Radio staat vandaag, donderdag 29 juni, dan ook geheel in het teken van het Media Jaarcongres 2017. Van 9:00 tot 18:00 uur wordt, in samenwerking met Promare Communicatie & Media, live radio gemaakt vanaf het event met sfeerreportages, topsprekers, studiogasten, innovaties en live reportages. De radio uitzending is ook de gehele dag in beeld te volgen via visual radio op de website van het evenement.

“Kennis maken”

”We kijken weer uit naar de uitzending vanaf het Media Jaarcongres. Voor ons (bijna) een thuiswedstrijd en elk jaar een mooie gelegenheid om iedereen kennis te laten maken met de mogelijkheden van internetradio. En, eerlijk is eerlijk, binnen het thema ‘A New World, A New Perspective’, mogen wij als innovatief radiobedrijf natuurlijk niet ontbreken”!, aldus Lars Schotanus van New Business Radio.

Line-up

Ton van Mil van iMMovator: “We zijn erg blij dat New Business Radio ook dit jaar weer live vanuit Studio 21 de luisteraars laat meegenieten van het Media Jaarcongres programma. We hebben een interessant programma en een mooie line-up van sprekers. We hopen dat het publiek geïnspireerd raakt om zelf aan de slag te gaan met innovatieve nieuwe media toepassingen.”

Het Media Jaarcongres (MJC), dé ontmoetingsplek voor de Nederlandse media-industrie, biedt een dag vol innovatie en inspiratie rondom het thema ‘A New World, A New Perspective’.

New Business Radio zendt uit via Internet en is hier te beluisteren.