Midvliet FM en Super FM willen samen nieuwe lokalo Rijswijk worden

Midvliet FM en Super FM doen samen een gooi naar de licentie voor de lokale omroep in de Zuid-Hollandse gemeente Rijswijk. Dit berichten beide radiozenders in een persbericht.

Samenwerking

Voor de samenwerking is een intentieverklaring getekend tussen Midvliet FM/TV en Super FM Mediagroep. In eerste instantie waren beide omroepen zelfstandig in de race voor de licentie. Midvliet FM/TV is momenteel al de lokale omroepen voor de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. Super FM is momenteel actief als radiozender via Internet.

Integreren

“Na verkennende gesprekken hebben beide media instellingen nu samen de intentie uitgesproken om binnen de streekomroep Midvliet te integreren, waarbij de organisatie van Midvliet leidend is en de leden van Super FM in elke laag van de organisatie een plek zullen innemen met als doel om samen ‘lokaal en betrokken’-programma’s te ontwikkelen voor Rijswijk. De intentie is oprecht en gebaseerd op het gezamenlijk streven naar een streekomroep die de lokale identiteit per gemeente wil behouden. “,aldus het persbericht.

Omroep Rijswijk

Naast Midvliet FM/TV en Super FM is ook de huidige vergunninghouder, Omroep Rijswijk, in de race voor de licentie. Omroep Rijswijk werkt samen met de streekomroep Feel Good Radio/TV. Deze omroep is ook in de buurgemeente Pijnacker-Nootdorp actief als lokale omroep. Eind dit jaar moet duidelijk worden welke omroep zich voor de komende vijf jaar de lokale omroep van Rijswijk mag noemen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.