De Nationale Top 100 live op NPO Sterren NL en NPO Cultura

Vandaag, zondag 27 november, zendt de publieke radiozender NPO Sterren NL de hele dag de Nationale Top 100 uit. De lijst is ook te zien via NPO Cultura.

Grootste klassieker

Dit jaar staat ‘Zij Gelooft in Mij’ van André Hazes op nummer 1 in de Nationale Top 100 van NPO Sterren NL. Dit nummer is door de luisteraars gekozen als grootste klassieker uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

NPO Cultura

De Nationale Top 100 met het beste van eigen bodem is vandaag van 11.00 tot 18.00 uur te horen via NPO Sterren NL en voor het eerst ook te zien via de digitale themanzender NPO Cultura.

Schatkamer

NPO Sterren NL opent dit weekend de deuren naar de schatkamer van de Nederlandse muziek met het Weekend van de Nationale Top 100. Alleen de grootste klassiekers, de onterecht vergeten nummers en de mooiste pareltjes uit de Nederlandse muziekgeschiedenis komen bovendrijven. De luisteraar wordt verrast met muziek en verhalen achter de nummers en de uitvoerenden.

Het programma wordt live uitgezonden vanuit de radiostudio bij AVROTROS, gepresenteerd door respectievelijk Fred Siebelink, Corné Klijn en Daniel Dekker. Daarna is er een afterparty met Fred Siebelink en Jan Paparazzi.

De Nationale Top 100

Voor de zesde keer organiseert Sterren NL de Nationale Top 100. De lijst wordt mede samengesteld door de luisteraars die hun favoriete nummer kunnen inzenden in het wekelijkse gelijknamige radioprogramma van dj Fred Siebelink op het radiostation. De gehele lijst is ook te vinden op de Spotify- en YouTubekanalen van Sterren NL.

Kijken en Luisteren

De radiozender is landelijk te ontvangen via DAB+ (kanaal 12C) en wereldwijd via Internet. NPO Cultura is te zien via verschillende digitale televisiepakketten en via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.