New Business Radio doet live verslag van Media Park Jaarcongres

New Business Radio doet vandaag voor het tweede achtereenvolgende jaar, live verslag van het Mediapark Jaarcongres 2016 (MPJC2016) vanaf het Media Park in Hilversum. Het congres staat dit jaar geheel in het teken van ‘The Video Age’!

MPJC

De programmering van de online radiozender New Business Radio staat vandaag, donderdag 23 juni, geheel in het teken van het event. Vanaf 9.00 uur ’s morgens wordt vanuit Studio 21 op het Media Park de gehele dag live radio gemaakt en verslag gedaan van het MPJC. Met sfeerreportages, topsprekers, studiogasten, innovaties en live reportages vanaf het congres. Uiteraard kan ook, in het kader van het thema ‘The Video Age’, de gehele dag live radio worden gekeken via visual radio.

“Ontwikelingen visual radio”

”Mooi dat we er met New Business Radio weer live bij zijn dit jaar! We zien steeds meer de ontwikkeling dat radio, maar zeker ook visual radio, wordt ingezet als geïntegreerd onderdeel van een event. Het MPJC2016 is hier een uitstekend voorbeeld van en past bovendien uitstekend binnen ons radioformat”, aldus Lars Schotanus van New Business Radio.

The Video Age

Het MPJC2016 staat geheel in het teken van ‘The Video Age’! Welke video-innovaties gaan het medialandschap veranderen? Wat gebeurt er op het gebied van data, search en personalisatie? En waarom doen onze tv-formats het zo goed in Azië, terwijl tv-formats in het versnipperde medialandschap van Nederland dood verklaard worden? Sprekers zijn onder meer Jan de Jong (algemeen directeur NOS), Bert Habets (CEO RTL), Jildou van der Bijl (hoofdredacteur LINDA TV) en Pim Schmitz (CEO Talpa).

Luisteren naar de radiozender kan via Internet.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.