New Business Radio doet live verslag van Mediapark Jaarcongres

De radiozender New Business Radio doet morgen, donderdag 18 juni, de gehele dag live verslag van het Media Park Jaarcongres (MPJC) vanaf het Media Park in Hilversum. Tijdens MPJC vertellen Nederlandse pioniers hoe zij het hebben gemaakt buiten onze landsgrenzen.

Live programmering

De programmering van New Business Radio staat donderdag 18 juni geheel in het teken staan dit event. Van 9.00 tot 16.00 uur wordt vanuit Studio 21 op het Mediapark de gehele dag live radio gemaakt en verslag gedaan van het MPJC. De radio-uitzending wordt in samenwerking gemaakt met het mediabedrijf Promare Communicatie & Media uit Nieuwegein die de productie van het programma doet.

Eigenaar Raymond de Jong: “Delen van het zaalprogramma zenden we uit en we ontvangen in de foyer studiogasten in onze mobiele studio. Met deelnemers en sprekers van het congres gaan we in op trends, noviteiten in media en andere nieuwe media ontwikkelingen. Ook brengen we live reportages vanaf de verschillende locaties in Studio 21.”

Sprekers

Sprekers zijn onder meer Eelko van Kooten, van het toonaangevende dancelabel Spinnin’ Records, die de ambitie heeft om van Spinnin’ Records wereldwijd dé autoriteit op gebied van dancemuziek te maken. Maar ook videopionier Jeroen Wijering, die inmiddels het Witte Huis als klant heeft, en ondernemer Jan Riemens. Zijn internationale media bedrijf Zoomin.TV is koploper op het gebied van online video, actief in 26 markten en heeft een online bereik van 2,2 miljard video impressies per maand.

”Mooi dat we met ons internet radiostation voor ondernemende mensen, waarbij wij zelf ook volledig inspelen op het medialandschap van de toekomst, verslag mogen doen van dit event”, aldus Lars Schotanus van New Business Radio.

New Business Radio is te ontvangen via Internet: http://newbusinessradio.nl/