New Business Radio komt met nieuw radioprogramma: ‘Grenzeloos Ondernemen’

De online radiozender New Business Radio komt vanaf zaterdag met een nieuw radioprogramma: ‘Grenzeloos Ondernemen’.

Ondernemen in het buitenland

Het programma, over Nederlanders die in het buitenland ondernemen, is elke maand te beluisteren op de zakenzender. In Grenzeloos Ondernemen hoor je elke maand gesprekken met ambitieuze, succesvolle en inspirerende Nederlanders die in het buitenland ondernemen. Van start up tot multinational, van broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá. In de eerste uitzending komen Nederlanders aan
het woord die ondernemen op Curaçao.

Elke maand

Grenzeloos Ondernemen wordt elke laatste zaterdag van de maand, van 10:00 tot 11:00 uur, uitgezonden op de online radiozender. Na de uitzending is het programma terug te luisteren en te delen als podcast. Grenzeloos Ondernemen wordt gepresenteerd door Folkert Tempelman.

Internationale verhalen

Heel cool dat Grenzeloos Ondernemen bij New Business Radio te horen is. Elke maand gaan we met het programma de grens over en staan ondernemers in een bepaald land centraal. In Grenzeloos Ondernemen gaat het dan ook echt over de ondernemers en hun internationale verhalen. Wat doen ze, hoe doen ze dat en wat maakt of breekt hun succes”, aldus Folkert Tempelman.

New Business Radio maakt onderdeel uit van YPCA. Naast New Business Radio biedt YPCA ook de radiozenders Traffic Radio en Allsports Radio.

New Business Radio is te beluisteren via Internet.

Sociale media: