New Business Radio live vanaf Cross Media Congres

New Business Radio doet woensdag 24 april live verslag van het Cross Media Congres in een extra lange uitzending van het programma Marketing Report.

Congres

Op het congres, dat dit jaar voor de zesde keer georganiseerd wordt, komen onder meer topsprekers aan het woord uit de wereld van cross media en zijn er verschillende
interactieve sessies.

Programmering

De programmering van New Business Radio staat op woensdag 24 april van 12:00 tot 18:00 uur geheel in het teken van het Cross Media Congres. Met studiogasten, topsprekers, sfeerreportages en het laatste cross media nieuws. Het congres en de radio uitzending vinden plaats in het NH Collection Barbizon Palace Amsterdam.

XXL

In deze speciale XXL versie van het programma Marketing Report ontvangen presentator Ron Lemmens en sidekick Bas Vlugt (oprichter van Nederlands MediaNetwerk) bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie en cross media. Daarnaast schuift René Zeedijk (founding partner MediaScience) regelmatig aan in de studio met het laatste congres nieuws.

Topsprekers tijdens het Cross Media Congres 2019 zijn onder meer Erik-Jan Gelink (Chief Commercial Officer Transavia), Slaven Mandic (CEO Wayne Parker Kent, Directeur Advertising TMG) en Marc Adriani (Directeur Radio Talpa Network).

New Business Radio is te beluisteren via Internet en diverse online radioportalen.

Sociale media: