(C) Mediamagazine

Nieuw gezondheidsprogramma VitamineW op Radio West

Vanaf vandaag, woensdag 6 februari, presenteert Yvonne Nesselaar het nieuwe gezondheidsmagazine ‘VitamineW’ op Radio West. De uitzendingen zijn elke woensdag van 19.00 uur tot 20.00 uur te beluisteren op de regionale zender van het noordelijk deel van Zuid-Holland.

Gezondheidsprogramma

Yvonne Nesselaar praat met medisch specialisten, wetenschappers, ervaringsdeskundigen en belangenorganisaties wekelijks over een ander onderwerp uit de gezondheidszorg, de welzijnswereld, wetenschappelijk onderzoek en zorginnovatie belicht. Het programma wordt live gepresenteerd met gasten in de studio, zodat luisteraars ook eigen vragen voor de studiogasten kunnen doorgeven.

Onderwerpen

Yvonne Nesselaar presenteerde ‘VitamineW’ eerder voor Radio West in de periode 2005-2007. Nesselaar is dan ook verheugd weer in de haar zo bekende studio plaats te kunnen nemen: “Het voelt als een warm bad om hier weer te kunnen gaan uitzenden. Natuurlijk staan er al meerdere interessante gasten gepland, zoals in de eerste uitzending de wethouders Parbhudayal en Damen uit Den Haag en Leiden, die beiden gezondheidszorg in hun portefeuille hebben.”

Yvonne Nesselaar

Programmamaker Yvonne Nesselaar heeft vele jaren ervaring in de gezondheidszorg als patiëntenvoorlichter en communicatieadviseur voor zorginstellingen. Daarnaast presenteerde zij 12 jaar een gezondheidsprogramma bij Radio Rijnmond.

Luisteren

Radio West is in de regio Zuid-Holland te ontvangen via FM. In delen van Nederland via DAB+ en wereldwijd via Internet.