Nieuw muziekprogramma ‘Roadie’ bij KPN Presenteert

Vanaf vandaag, donderdag 13 oktober, is er een nieuw muziekprogramma te zien bij KPN Presenteert, ‘Roadie’. Elke week is presentator Nabil Aoulad Ayad roadie van een muzikant of band en moet hij allerlei taken uitvoeren. Ondertussen komt hij alles over de artiest te weten en krijgt de kijker een uniek kijkje achter de schermen. In de eerste afleveringen is Nabil de roadie van onder andere Broederliefde, Direct, Maan en B-Brave.

KPN Presenteert

‘Roadie’ is vanaf 13 oktober, wekelijks op donderdag, om 20:30 uur te zien op kanaal 18 van KPN Presenteert en daarna ook on demand beschikbaar. Elke aflevering is tijdelijk voor iedereen te zien op www.kpn.com/roadie. Via KPN is exclusieve content te zien voor KPN-abonnees.

Roadie

Roadie wordt geproduceerd door No Pictures Please, het productiebedrijf van Ewout Genemans dat eerder al spraakmakende programma’s als De Roze Wildernis, Niet lullen maar poetsen, Fans! en From Russia With Love maakte. Ewout Genemans, CEO No Pictures Please:”We hebben de eerste afleveringen opgenomen en daar zijn we super enthousiast over. Nabil heeft de gave om snel de ‘friend of the band’ te worden, waardoor er veel persoonlijke en leuke gesprekken ontstaan. Het wordt daardoor echt een intiem kijkje achter de schermen, met veel humor uiteraard!”

KPN Presenteert

Speciaal voor klanten brengt KPN onder de vlag van KPN Presenteert gratis nieuwe Nederlandse kwaliteitsseries en programma’s van eigen bodem rondom muziek en sport. De programma’s zijn door alle klanten te bekijken waar en wanneer ze maar willen. Ook voor klanten met alleen mobiel of breedband. Op kanaal 18 en on demand via Interactieve TV en op mobiel, tablet of laptop via www.itvonline.nl, de iTV Online app en de app Play van KPN.

Video:

Trailer van Roadie

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.