Nieuw seizoen ‘Wie is de Mol?’ van start bij AVROTROS op NPO 1

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma ‘Wie is de Mol?’ bij de AVROTROS op NPO 1. Ook het programma ‘MolTalk’ gaat vanavond weer van start.

Spel

In Wie is de Mol? draait het om een spel, waarbij de kandidaten moeten samenwerken om geld voor een pot te verdienen. Een van hen is de mol, degene die het spel in het geheim saboteert. De winnaar krijgt de pot. Het programma komt oorspronkelijk uit België waar het de titel ‘De Mol’ had.

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol?’ start op zaterdag 7 januari 2017 om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1. Dit jaar reist Art Rooijakkers met negen kandidaten en De Mol af naar het land van de onbegrensde mogelijkheden: de Verenigde Staten.

Deelnemers

De tien deelnemers zijn dit seizoen Diederik Jekel, Imanuelle Grives, Jeroen Kijk in de Vegte, Jochem van Gelder, Roos Schlikker, Sanne Wallis de Vries, Sigrid ten Napel, Thomas Cammaert, Vincent Vianen en Yvonne Coldeweijer.

MolTalk

Vanaf zaterdag 7 januari presenteren Margriet van der Linden en Chris Zegers om 21.30 uur live vanuit het VondelCS in Amsterdam ‘MolTalk’, dé nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 3. In ‘MolTalk’ bediscussiëren ze de opdrachten, complotten en theorieën, maar ook de tweets en app-statistieken van de kijkers worden besproken en wordt er verder gespeurd naar De Mol.

App

Net zoals voorgaande jaren kun je dit seizoen weer met je vrienden het ‘Verdenkspel’ spelen via de Wie is de Mol-app. De app is te downloaden via de Apple Appstore en Google Playstore. Meer informatie op de website van het programma.

Video: