Nieuw seizoen ‘Wie is de Mol?’ van start bij AVROTROS op NPO 1

Vanavond gaat het 21e seizoen van ‘Wie is de Mol?’ van start bij de AVROTROS op NPO 1. Het 21e seizoen van ‘Wie is de Mol?’ speelt zich af in Tsjechië.

Spel

In Wie is de Mol? draait het om een spel, waarbij de kandidaten moeten samenwerken om geld voor een pot te verdienen. Een van hen is de mol, degene die het spel in het geheim saboteert. De winnaar krijgt de pot. Het programma komt oorspronkelijk uit België waar het de titel ‘De Mol’ had.

Kandidaten

Twee weken geleden zijn de kandidaten voor het 21e seizoen bekend gemaakt. Journalist en politiek verslaggever Charlotte Nijs, radio-dj en media ondernemer Erik de Zwart, beeldend kunstenaar en essayist Florentijn Hofman, frontman van de band Chef’Special Joshua Nolet, zangeres Lakshmi Swami Persaud, televisiepresentatrice en adjunct-hoofdredacteur van LINDA.nl Marije Knevel, cabaretier en theatermaker Remco Veldhuis, actrice Renée Fokker, voetbalster Rocky Hehakaija en schrijver en programmamaker Splinter Chabot zijn de kandidaten.

NPO 1

De eerste aflevering van Wie is de Mol? is vanavond om 20.30 uur te zien bij de AVROTROS op NPO 1

NPO 3

Direct na afloop is er om 21.30 uur Moltalk te zien op NPO 3. In deze live-nabeschouwing discussiëren en speculeren Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen met oud-kandidaten en andere gasten over de opdrachten, complotten en theorieën.

App

Ook dit seizoen kun je weer meespelen met de vernieuwde Wie is de Mol?-app. De app heeft dit seizoen wederom een nieuwe feature: Molvisie. Naast het inzetten van punten op kandidaten die jij verdacht vindt, kun je nu ook in de app verdachte acties insturen en misschien wordt deze wel besproken in MolTalk. De vernieuwde Wie is de Mol?-app is beschikbaar in de App Store.

Mollenstreken

Speurneus Lavezzi Rutjes (zoon van oud-kandidaat Nathan Rutjes, seizoen 20) is terug om de Mol te ontmaskeren in het programma ‘Mollenstreken’. In zijn eigen studio bespreekt hij de nieuwste aflevering van Wie is de Mol?. Samen met zijn mollenkijkers zoekt Lavezzi naar geheime hints en verdachte mollenstreken om antwoord te geven op die ene vraag: wie is de Mol? Mollenstreken zie je vanaf zondag 3 januari 2021 om 18.45 uur bij AVROTROS op NPO Zapp en het YouTube-kanaal van NPO Zapp.

Earcatch

Wie is de Mol? wordt aangeboden met audiodescriptie en is daardoor toegankelijk voor blinden en slechtzienden. Een stem beschrijft tussen de dialogen door wat er in beeld te zien is, waardoor het verhaal beter te volgen is.

Meer informatie: https://wieisdemol.avrotros.nl

Sociale media: