Nieuwe app voor NLZIET in Apple’s Appstore

De on-demanddienst NLZIET heeft een nieuwe versie van haar app beschikbaar gesteld in Apple’s appstore. In de app zijn diverse verbeteringen doorgevoerd.

NLZIET

Met een abonnement op NLZIET is het mogelijk om voor 7,95 euro per maand programma’s terug te zien van RTL Nederland, SBS/Talpa en de NPO. Daarnaast is het mogelijk om live naar televisiezenders van de genoemde mediabedrijven te kijken.

Vandaag is een nieuwe versie van iOS-app van NLZIET beschikbaar gekomen in de Apple appstore. In deze versie (4.0) zijn diverse verbeteringen doorgevoerd.

Design

Volgens de ontwikkelaars is app helemaal opnieuw opgebouwd en is het design van de app aangepast. Zo is het menu verplaatst om makkelijker te kunnen navigeren. Tijdens het live kijken (niet in full screen) is het nu mogelijk om te zappen tussen zenders en de tv-gids informatie te bekijken.

Favorieten menu

Daarnaast is in het favorieten menu de rij “Recent toegevoegd” opgenomen. In deze rubriek zie je welke nieuwe afleveringen van de favoriete programma’s van de gebruiker zijn toegevoegd. Ook is het streamen middels de Chromecast stabieler geworden volgens de ontwikkelaars van de applicatie.

Apple TV

Naast een app voor de smartphone en tablet is er ook een speciale app beschikbaar voor de Apple TV en Sony’s Playstation 4. Daarnaast is de streamingdienst met testen begonnen voor een app voor het concurrerende Android TV.