NLZIET nu ook beschikbaar op Sony’s PlayStation 4

In navolging van onder andere Netflix, Videoland en Prime Video is ook NLZIET vanaf nu te bekijken op Sony’s Playstation 4.

NLZIET

NLZIET is een betaalde streamingdienst waar de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), RTL Nederland en Talpa in samenwerken. De dienst kost 7.95 euro per maand. Via de dienst kunnen programma’s van de genoemde televisieconcerns worden bekeken en is het mogelijk om live televisie te kijken naar de televisiezenders van de NPO, RTL en Talpa.

De app was al beschikbaar via diverse smart-tv-‘s, smartphones, tablets en Apple TV.

Geen betaversie

De app is per vandaag, dinsdag 14 augustus, beschikbaar gekomen op het platform van de gameconsole van Sony. “Er is geen bètatraject voor deze app, omdat er geen testplatform beschikbaar is op PlayStation. Hoewel dit geen bètaversie is, zijn we wel benieuwd hoe de app wordt ontvangen. Heb je feedback voor ons? Laat het dan weten via testteam@nlziet.nl.”, aldus NL ZIET op haar website.

Inloggen

Het inloggen op de app van de streamingdienst gaat op dezelfde manier als in de Smart tv app: dit doe je met de combinatie van je e-mailadres en wachtwoord of door de koppelcode te gebruiken.