Nieuwe ochtendshow met Mattie Valk van start op Qmusic

Vandaag start de nieuwe ochtendshow op de radiozender Qmusic. Mattie Valk krijgt de eerste maand een vaste gast in de vorm van Evi Hanssen.

Mattie en Wietze

De ochtendshow op de commerciële radiozender Qmusic wordt per vandaag, maandag 4 september, nieuw leven in geblazen sinds de breuk tussen de DJ’s Mattie Valk en Wietze de Jager. De Jager kiest voor een functie bij de televisie en gaat aan slag als presentator bij Shownieuws. Valk blijft de radiozender trouw en gaat met een nieuw contract de ochtendshow op de radiozender weer nieuw leven in blazen.

Eerste uitzending

In de eerste uitzending is Humberto Tan te gast om te praten over het nieuwe seizoen van RTL Late Night. Presentatrice Evi Hanssen is in de eerste maand naast Mattie Valk en nieuwslezeres Fien Vermeulen een van de vaste stemmen in de ochtendshow. De komende tijd zullen meer veranderingen plaatsvinden.

“Vernieuwingen”

“Achter de schermen zijn we bezig met meer vernieuwingen, maar daarover maken we binnenkort meer bekend”, laat Mattie Valk weten. “We hebben allerlei toffe ideeën die zowel op de radio als in beeld en op social media hoor- en zichtbaar zullen zijn. We blijven de luisteraars bij de show betrekken en er zullen veel vaker gasten langskomen in de studio.”

“Qmusic gaat met de vernieuwingen inspelen op de behoeften van de luisteraars en zet door waar het ruim vijf jaar geleden mee begon.”, aldus de radiozender in een persbericht.

Luisteren

Qmusic is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet. De ochtendshow is elke werkdag te horen tussen 6-9 uur.