Nieuwe programmering op vrijdagavond bij FunX

Vanavond, vrijdag 7 april, wordt de programmering van de publieke jongerenradiozender FunX aangepast.

Weekend Kick-Off

Met het programma The Partysquad’s Weekend Kick-Off trapt het bekende DJ-duo het weekend van de luisteraars af. In het programma FunX Dance klinken de beste nationale en internationale mixes van het moment, met FunX-dj Hatim el Khatib als host. Met het programma Dyna On Air trakteert DJ Dyna de luisteraars tot middernacht op zijn unieke en populaire mixes.

Weekendvibe

Met de nieuwe programmering op de vrijdagavond heeft de luisteraar die heerlijke weekendvibe direct te pakken, aldus de NPO in een persbericht. DJ Jerry (Jerry Leembruggen) en MC Ruben (Ruben Fernhout) halen vanaf 19.00 uur het maximale uit de start van het weekend. FunX-dj Hatim host vanaf 20.00 uur FunX Dance, hét programma met de beste clubtracks en mixes.

Dyna

Van 23.00 uur tot 00.00 uur genieten luisteraars van Dyna’s herkenbare sound en populaire mixes. Dyna is onder meer bekend van de hit Round & Round en won vorig jaar de FunX Music Award in de categorie Best DJ.

Luisteren

De radiozender is in heel Nederland te ontvangen via DAB+ (kanaal 12C), in de grote steden Amsterdam (96,1 MHz), Rotterdam (91,8 MHz), Den Haag (98,4 MHz) en Utrecht (96,1 MHz) via de FM via vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.