Meer televisiezenders beschikbaar via Vodafone Thuis

Telecomaanbieder Vodafone voert per vandaag, dinsdag 29 maart, een aantal wijzigingen door in haar digitale televisieaanbod bij de dienst Vodafone Thuis.

TV Basis

Aan het basispakket van Vodafone Thuis, TV Basis, worden de televisiezenders BBC First (HD) op kanaal 110, NPO Zapp Xtra (kanaal 195) en WDR (kanaal 393) toegevoegd. WDR was al beschikbaar als televisiezender in het extra pakket TV Internationaal. In de loop van april wordt ook de televisiezender RTV 7, gericht op de Antilliaanse gemeenschap in Nederland, toegevoegd aan het pakket TV Basis op kanaal 450.

Extra tv-pakket

Het extra tv-pakket ‘Internationaal’ wordt uitgebreid met vier Duitse televisiezenders: Kika (kanaal 398), Tagesschau24 (kanaal 399), 3SAT (kanaal 400) en Einsfestival (kanaal 401). Ook wordt de Spaanse televisiezender Antena 3 toegevoegd (kanaal 453).

TV Anywhere

Met de introductie van BBC First (HD) in het basispakket zal deze zender ook toegevoegd worden aan TV Anywhere. Deze zender is zowel binnenshuis als buitenshuis te bekijken voor alle Vodafone Thuis klanten.

Lokale TV zenders

Per vandaag worden er ook een groot aantal lokale televisiezenders toegevoegd aan het basispakket. Vodafone kan de lokale omroepen nu doorgeven aangezien er nu gebruik wordt gemaakt van de zogenaamde MediaHub. Per vandaag zijn onder andere de lokale televisiezenders van Deventer, Haarlemmermeer, Alkmaar, Etten Leur, Breda, Alphen aan den Rijn, Almere, Elburg, regio Noordwijk/Bollenstreek, Pijnacker-Nootdorp, Zevenaar, Zoetermeer en Maastricht.

KPN

Ook televisieaanbieder KPN heeft zoals eerder aangekondigd per vandaag haar aanbod van televisiezenders via de dienst Interactieve Televisie uitgebreid.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.