Nieuwe website Radio Bloemendaal legt focus op online

De kerkzender Radio Bloemendaal heeft sinds deze week een nieuw website in gebruik genomen. Bij deze nieuwe website van de radiozender ligt de focus op het online beluisteren van radioprogramma’s.

Einde middengolf

De kerkzender Radio Bloemendaal was zondag voor het laatst te horen via de middengolf op 1116 Khz. De radiozender richt zich vanaf nu op Internet met een online live-programmering en podcasts.

Sinds 1924

Radio Bloemendaal is een initiatief van Protestantse Gemeente van Bloemendaal / Overveen en de stichting Kerk Zonder Grenzen. De radiozender zendt sinds 1924 al haar programma’s uit via de ether. Zowel aan de uitzendingen via de middengolf op 1116 kHz als de samenwerking tussen de kerkgemeente en de stichting Kerk Zonder Grenzen kwam met ingang van 1 oktober een einde.

Online

Om haar luisteraars beter wegwijs te maken in het online programma-aanbod heeft de radiozender een nieuwe website in gebruik genomen. Via deze website is het eenvoudig om programma’s online terug te luisteren. Daarnaast zijn er diverse afspeellijsten aangemaakt om een reeks programma’s eenvoudig terug te luisteren.

De nieuwe website is te vinden op de vertrouwde locatie: https://www.radiobloemendaal.nl