NPO 1 Extra, NPO 2 Extra en 192TV tijdelijk in digitale basispakket

De televisiezenders NPO 1 Extra, NPO 2 Extra en 192TV zijn bij veel aanbieders te zien in het digitale basispakket de rest van het jaar.

Top 2000

NPO 1 Extra is bij vrijwel alle digitale aanbieders de komende periode te zien in het digitale basispakket. NPO 1 Extra is vanaf Eerst Kerstdag te zien op het kanaal van NPO 3 Extra. De NPO heeft besloten om de programma’s van deze themazender alleen nog online aan te bieden. Tot en met eind dit jaar is de Top 2000 te volgen via dit kanaal.

Bij Ziggo is de zender te zien op kanaal 128. Bij KPN is de televisiezender in de maand december, de zender van de maand en daardoor voor alle abonnees met Interactieve Televisie te zien op kanaal 28.

NPO 2 Extra

Bij diverse aanbieders is ook NPO 2 Extra de rest van het jaar te zien in het digitale basispakket. Dit heeft alles te maken met de Filmweek van de televisiezender. De televisiezender zendt tot eind dit jaar 24 uur per dag moderne klassiekers uit als Slumdog Millionaire, La Grande Bellezza, A Single Man, Ida, Das Leben der Anderen, A Separation, Philomena, La Meglio Gioventù, Control, Drive, 21 Grams, Nebraska en Good Bye, Lenin. De televisiezender is te zien via Ziggo op kanaal 222.

192TV

Ook muziekzender 192TV is bij veel aanbieders tot en met begin januari te zien via het digitale basispakket terwijl de zender normaal onderdeel uit maakt van aanvullende pakketten.

De muziekzender zendt op Eerste en Tweede Kerstdag van 12.00 tot 18.00 uur de Top 192 uit. De lijst wordt gepresenteerd door Ad Bouman. Bij Ziggo is de zender te zien via kanaal 612 en bij KPN via kanaal 113. Een overzicht van alle andere aanbieders vind je hier.

Themazenders RTL

Bij aanbieder Ziggo zijn de digitale themazenders van RTL Nederland deze maand ook te zien voor alle abonnees met digitale televisie. RTL Lounge, RTL Telekids en RTL Crime zijn zender van de maand bij de aanbieder.

Sociale media:

https://www.facebook.com/npo2extra/videos/919271315129062/