NPO 3FM Serious Request vanavond van start

3fmsrVanavond gaat NPO 3FM Serious Request van start en laten dj’s Coen Swijnenberg, Domien Verschuuren en Gerard Ekdom zich voor 3FM Serious Request opsluiten in het Glazen Huis in Haarlem.  Het evenement is rechtstreeks te volgen op NPO 3FM, NPO 3 en NPO 101.

Dit jaar vraagt NPO 3FM met 3FM Serious Request aandacht voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlogen en conflicten slachtoffer zijn van seksueel geweld.

Vanaf 16.00 uur blikken Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen in de Coen en Sander Show op NPO 3FM alvast vooruit op 3FM Serious Request. Om 19.00 uur verzorgt dj Sander Hoogendoorn op dezelfde zender de warming-up. Een half uur later, om 19.30 uur, is de opsluiting van Coen Swijnenberg, Domien Verschuuren en Gerard Ekdom rechtstreeks te volgen op NPO 3FM én NPO 3. Rond 20.40 uur gaat het Glazen Huis in Haarlem op slot en gaan de drie dj’s tot kerstavond radiomaken, zonder dat ze in de tussentijd eten. Vlak daarvoor, om 20.30 uur, start op de Grote Markt in de Noord-Hollandse stad het optreden van artiest Hozier, ook live te zien op NPO 3.

Het evenement is de gehele periode live te volgen via radio, televisie en internet. Alle informatie is hier te vinden.