NPO FunX in het teken van FunX DiXte 1000

Tot en met vrijdag staat jongerenzender NPO FunX in het teken van de FunX DiXte 1000. De lijst is de gehele week te horen op de radiozender. Volgens de radiozender hebben dit jaar een record aantal mensen gestemd op de lijst. De lijst bevat de 1000 “vetste” tracks gekozen door de luisteraars van de radiozender.

DiXte 1000 Speakertour

Ook dit jaar is de FunX Speaker tijdens de DiXte 1000-week in het land te vinden. Kom op dinsdag 12 november langs bij InHolland in Den Haag en op woensdag 13 november bij Echnaton Zwolleweg in Almere voor pop up-party’s en de DiXte Karaoke.

DiXte 1000 Avondshow

Elke avond hoor je tussen 20.00 – 00.00 uur de DiXte 1000 Avondshow, gepresenteerd door FunX dj’s Fernando Halman en Ouassima Tajmout. Tijdens deze show schuiven o.a. Murda, Numidia en Chivv aan voor covers/mash-ups en live acts. Ook zijn er autotune challenges met o.a. Qucee, Ouassama & Bilal (Mocro Maffia) en Selma Omari.

Luisteren

Meer informatie via de website van de radiozender. Luisteren kan in de grote steden via FM, landelijk via DAB+ en wereldwijd via Internet.