NPO FunX twee dagen live vanaf Rotterdam Unlimited

Vrijdag 29 juli en zaterdag 30 juli neemt FunX haar luisteraars mee naar Rotterdam Unlimited. Zaterdag is er ruim aandacht voor de straatparade op de publieke jongerenzender.

Rotterdam Unlimited

Vanuit het Rio de Janeiro van Nederland doet de jongerenzender op vrijdag live verslag van de sfeer in de havenstad, de optredens en de Battle of Drums: drie Caribbean brassbands in de straten van Rotterdam tijdens Rotterdam Unlimited. Zaterdag rijdt de partytruck mee tijdens de straatparade, een belangrijk onderdeel van Rotterdam Unlimited. Samen met de dj’s genieten tientallen luisteraars op de truck van de parade, met de lekkerste Latin en Caribische klanken op de achtergrond.

Zomercarnaval

Zaterdag 30 juli om 13.00 uur vertrekken 25 praalwagens en 2.500 dansers en danseressen van verschillende culturen en nationaliteiten in één lange parade richting de Coolsingel, langs ruim 750.000 uitzinnige toeschouwers. Tientallen luisteraars hebben on air een plekje op de exclusieve FunX Partytruck gewonnen. Deze lucky few dansen samen met de FunX dj’s zes uur lang op de zomerse beats van FunX dj Moradzo, DJ Biggi, DJ Lorenzo & Franck, DJ Don James, DJ Superior en Violatorz.

Vorig jaar afgelast

In 2015 werd het Zomercarnaval voor het eerst in zijn 31-jarig bestaan afgelast vanwege de storm van 25 juli 2015. Dit jaar wordt alsnog de Straatparade van 2015 gehouden.

FunX

De radio-uitzending live vanaf Rotterdam Unlimited is vrijdag te horen tussen 19.00 en 00.00 uur en zaterdag tussen 13.00 en 19.00 uur, via NPO FunX. De radiozender is te ontvangen via de FM in de vier grote steden, landelijk via DAB+, via vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.