NPO Radio 2 in het teken van Collecteweek KWF Kankerbestrijding

NPO Radio 2 steunt tot en met vrijdag 6 september de Collecteweek van KWF Kankerbestrijding met NPO Radio 2 – 100 uur voor KWF. Onder aanvoering van DJ Rob Stenders maken alle NPO Radio 2-dj’s 100 uur radio voor KWF.

Collectebonanza

Samen maken zij de Collectebonanza, waarbij luisteraars de hele week verzoeknummers kunnen aanvragen. NPO Radio 2 – 100 uur voor KWF begint op 2 september om 13.00 uur en duurt tot en met vrijdag 6 september 17.00 uur.

Camping

De Collectebonanza wordt live uitgezonden vanaf de NPO Radio 2 Collectecamping op camping De Pampel in Hoenderloo. Elke dag schuiven in de studio allerlei gasten aan om aandacht te vragen voor KWF. Ook zijn er sessies met artiesten, zoals Krezip, Inge van Calkar, Tim Dawn en DI-RECT. Uiteraard kunnen luisteraars die concerten bijwonen.

Camper

De dj’s Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof gaan van 2 tot en met 6 september op pad met de NPO Radio 2 Collectecamper, om verslag te doen van de KWF Collecteweek in heel Nederland. Maandagochtend 2 september haalt de Collectecamper Rob Stenders thuis op en toert dan naar de Collectecamping.

Stenders trapt bij aankomst op de camping om 13.00 uur de Collectebonanza af, samen met zijn collega en Vriend van KWF Gijs Staverman. NPO Radio 2 – 100 uur voor KWF eindigt op vrijdagmiddag 6 september om 17.00 uur.

Luisteren

De radiozender is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media