NPO Radio 2 in teken van ‘Het Weekend van de Nederlandse Popmuziek’

Tot en met zondag 25 september presenteert NPO Radio 2 het Weekend van de Nederlandse Popmuziek. Het hele weekend van vrijdag 6.00 uur tot zondag 0.00 uur wordt de Nederlandse muziekwereld in het zonnetje gezet. Artiesten én luisteraars vragen hun favoriete Nederlandse nummers aan en muzikanten komen langs in de studio.

“Onmisbaar”

Jurre Bosman, zendermanager NPO Radio 2: “Nederlandse artiesten zijn onmisbaar voor NPO Radio 2. Onder de noemer Nieuwe Namen draaien we dagelijks nieuwe, nog onbekende Nederlandse artiesten. Ook weten succesvolle en beginnende muzikanten inmiddels beter dan ooit de weg naar onze studio’s te vinden. Met het Weekend van de Nederlandse Popmuziek onderstrepen we het belang van hun muziek en het vele muzikale talent in Nederland.”

Nederlandstalige muziek

NPO Radio 2 wil deze roep om aandacht voor het genre extra kracht bijzetten met het Weekend van de Nederlandse Popmuziek. Zoals elke week krijgen Nederlandse artiesten in het Muziekcafé met Daniël Dekker op zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur twee uur lang een live-podium en ook in andere programma’s komen dit weekend veel Nederlandse artiesten langs. Onder de noemer ‘De Favoriet Van…’ kunnen luisteraars en artiesten vanaf via de website of de app van de radiozender hun favoriete nummer uit Nederland aanvragen.

Luisteren

De radiozender is landelijk te ontvangen via FM, DAB+ en alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.