NPO Radio 5 zendt live uit vanaf 50PlusBeurs

Tot en met zaterdag 24 september is de 50PlusBeurs in de Utrechtse Jaarbeurs. NPO Radio 5 zendt live uit vanaf deze beurs. De publieke radiozender zendt tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 18.00 uur live uit vanaf het evenement. Op zaterdag geniet de NPO Radio 5-luisteraar van 10.00 uur tot 16.00 uur van de sfeer op de 50PlusBeurs.

Live radio ervaren

Bezoekers ervaren zo hoe live radio maken eraan toegaat. Daarnaast is er de mogelijkheid om de NPO Radio 5-presentatoren te ontmoeten. Onder andere Jan Steeman, Tineke de Nooij, Tom Herlaar, Karin de Groot en Petra de Joode lopen over de beurs en bezoeken verschillende stands. Ook schuiven verschillende gasten aan in de mobiele studio. Zo komen John de Wolf, Belinda Meuldijk, Antje Monteiro, Rob Verlinden, Tony Neef en Martin Gaus langs.

Aandacht voor de beurs

Tijdens de uitzendingen is er uiteraard extra aandacht voor alles wat er op de beurs gebeurt. Zo blijven ook thuisblijvers op de hoogte. De radiozender houdt de reguliere programmering aan. Alleen op zaterdag presenteert Yvonne Sprunken vanaf 10.00 uur samen met Remco Hakkert Nederland zingt op verzoek (EO). Daarnaast vervangt Henkjan Smits Ron Brandsteder vanaf 12.00 uur in Rons Radioshow (Omroep MAX).

Luisteren

NPO Radio 5 is in heel Nederland te ontvangen in de ether via DAB+ (kanaal 12C), alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.