Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

(update) Oefeninterland Duitsland – Nederland afgelast

(update) De oefenwedstrijd Duitsland – Nederland die vanavond in Hannover zou plaatsvinden is afgelast.

Het was lange tijd onzeker of de wedstrijd door zou gaan in verband met de aanslagen die vrijdagavond plaatsvonden in Parijs. Uiteindelijk werd zondag besloten om de wedstrijd doorgang te laten vinden. Vanavond rond 19.30 uur werd echter het stadion in Hannover op last van de politie ontruimt. De wedstrijd is afgelast vanwege  “concreet dreigingsgevaar voor heel Hannover”.

SBS6, die wedstrijd vanavond live zou uitzenden heeft de programmering aangepast. De zender brengt nu de programma’s Websnacks en een dubbele aflevering van NCIS. Om 22.30 uur is Hart van Nederland te zien op SBS6.

RTL Z

Nieuwszender RTL Z komt om 20.15 uur met een extra uitzending van RTL Nieuws naar aanleiding van de ontwikkelingen in Hannover. RTL Z is onder andere te zien bij aanbieders Ziggo en KPN. RTL Z is tijdelijk ook via Internet te zien via deze livestream.

Eerder al werd in België de oefenwedstrijd tussen België en Spanje afgelast. Er zijn daar sterke aanwijzingen dat een voortvluchtige terrorist een aanslag in België plant.

Originele bericht:

SBS6

De wedstrijd is vanavond live te zien op SBS6. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur, de wedstrijd om 20.45 uur. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Leo Oldenburger. Wytse van der Goot is aanwezig in Hannover voor de verslagen ter plekke. Jan Joost van Gangelen presenteert de uitzending vanuit de studio in Amsterdam en Ruud Gullit zorgt voor de analyses.

Radio 1

De NOS doet verslag van de wedstrijd Duitsland – Nederland in een extra uitzending van NOS Langs op NPO Radio 1. De uitzending begint om 20.30 uur en duurt tot 23.00 uur. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Internet

Website NU.nl zendt de oefeninterland tussen Duitsland en Nederland live uit op Internet. De livestream begint om 20.00 uur, drie kwartier voor de aftrap in Hannover. Meer informatie via Nu.nl

Eén reactie

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.