Omroep West laat nieuwe website testen

Omroep West, de regionale omroep voor de regio Zuid-Holland Noord, lanceert binnenkort een nieuwe website. De nieuwe website kan nu al getest worden door het grote publiek.

Betaversie

De website van Omroep West wordt pas over een paar gelanceerd maar is voor geïnteresseerden nu al te testen. Omroep West stelt hiervoor een zogenaamde ‘betaversie’ van de website beschikbaar voor het publiek. De nieuwe site is te bekijken via nieuw.omroepwest.nl.

“Sommige onderdelen zijn nog niet helemaal zoals ze zouden moeten zijn, daarom blijft de huidige site de komende weken nog gewoon online.”,aldus de regionale omroep.

Feedback

Middels een zogenaamde feedback-knop kunnen de bezoekers van de betaversie van de website eenvoudig hun reactie op de nieuwe website doorgeven. De nieuwe website oogt overzichtelijker en rustiger. Daarnaast is de nieuwe website ook beter leesbaar op smartphones en tablet.

Online steeds belangrijker

Regionale omroepen bereiken steeds meer inwoners via hun website en apps zo blijkt uit het jaarverslag van de ROOS (de overkoepelende organisatie van regionale omroepen in Nederland). Het aantal bezoeken aan de websites van de regionale omroep is in 2014 opnieuw fors gestegen, tot 764.146.832. Dat is een stijging van 31% ten opzichte van 2013. Omroep West zag zijn online bezoek in 2014 met 54% het meest groeien. Omroep West is ook koploper op het gebied van Social Media en ziet 24% van het websitebezoek via Facebook komen.

Radio en TV West

Radio West is in een groot deel van Zuid-Holland te ontvangen via de FM (89.3 MHz) en vanaf 1 september ook via DAB+ (kanaal 8A). Daarnaast Radio West te ontvangen via diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet. TV West is landelijk te ontvangen via diverse digitale pakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.