Ook Qmusic komt met kerstzender: Qmusic Christmas

De commerciële radiozender Qmusic is een speciale radiozender rond de Kerstdagen gestart: Qmusic Christmas. De radiozender is te ontvangen via de website van Qmusic en de app van de landelijke commerciële radiozender. De kerstzender is tot en met 26 december te beluisteren en brengt 24 uur per dag kerstmuziek. De uitzendingen van de digitale themazender Qmusic Classics zijn in deze periode niet te horen.

“Christmas klassiekers”

Rob Ester, music & content director bij radiozender over de nieuwe tijdelijke zender: ‘Met Qmusic Christmas bieden wij nu ook tijdens de sfeervolle decembermaand een mooi alternatief voor muziekliefhebbers in het algemeen, en kerstliefhebbers in het bijzonder. Liefhebbers die geen genoeg kunnen krijgen van die typische Christmas klassiekers. En daar zijn er veel van hoor!’.

Naast het oorspronkelijke station Qmusic lanceerde de radiozender eerder al de extra kanalen Qmusic Non-Stop, Qmusic Het Foute Uur en Qmusic Classics. Deze laatste radiozender is tot en met 26 december niet te beluisteren.

Sky Radio en Radio 10

Niet alleen Qmusic brengt een speciale kerstzender in de lucht: Ook Sky Radio heeft al enige tijd een digitale themazender onder de naam Sky Radio Christmas. De zender is naast internet, de Sky Radio app ook te ontvangen in de digitale ether via DAB+. Ook Radio 10 heeft een eigen online kerstzender onder de naam Radio 10 Kersthits. Een overzicht van de diverse online themakanalen van de commerciële radiozenders is hier te vinden.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.