Ook telecomprovider Delta verhoogt abonnementsprijzen

Net als KPN en Ziggo verhoogt ook aanbieder Delta uit Zeeland haar abonnementsprijzen per 1 juli aanstaande. Dit heeft de provider op haar website bekend gemaakt.

“Investeren”

Volgens de provider zijn de prijzen nodig om ook in de toekomst de kwaliteit te bieden zoals de klant graag wenst. “Deze wijzigingen zijn nodig om te kunnen blijven investeren in ons netwerk en in onze producten en diensten. Zo kunnen we de kwaliteit blijven leveren die je van ons gewend bent.“, aldus de aanbieder op haar website. De wijzigingen gaan per 1 juli aanstaande in.

Prijzen

Zo wordt het basispakket TV Basis 1,50 euro per maand duurder en gaat vanaf 1 juli 23,00 euro kosten. De zogenaamde ‘Alles-in-1’-pakketten worden 2,50 euro per maand duurder. Daarnaast gaan de prijzen van de zogenaamde belbundels omhoog en wordt het startarief om te bellen met 1 cent verhoogd.

FOX Sports

Ook de voetballiefhebber is duurder uit. Het pakket FOX Sports Eredivisie wordt 5 cent per maand duurder en komt uit op 7,50 euro per maand. FOX Sports Compleet wordt 55 cent per maand duurder en gaat vanaf 1 juli 15 euro kosten. Tot 1 januari van dit jaar maakte FOX Sports Eredivisie 1 zelfs onderdeel uit van het digitale basispakket bij de aanbieder. Een totaaloverzicht van de prijswijzigingen per 1 juli vind je hier.

KPN en Ziggo

De aanbieder uit Zeeland volgt hiermee de eerder aangekondigde verhogingen van de abonnementsprijzen bij onder andere KPN en Ziggo.