Parkpop uitgebreid te volgen bij Omroep West en Den Haag FM

radioVandaag vindt het grootste gratis popfestival van Europa plaats: Parkpop in het Zuiderpark in Den Haag. Het evenement is live te volgen via Omroep West en Den Haag FM.  Het festival begon in 1981 met 35.000 bezoekers, vorig jaar werd het festival bezocht door 250.000 bezoekers. Dit jaar treden onder andere Gers Pardoel, 10CC, Epica en Kensington op tijdens dit gratis evenement.

Voetbal
De organisatie van Parkpop heeft deze week besloten genomen om het festival tijdelijk stil te leggen tijdens de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Mexico. Het is voor het eerst in de 34-jarige geschiedenis van het festival dat dit gebeurt. De wedstrijd in de achtste finale van het WK Voetbal is om 18.00 op grote schermen op het festivalterrein te zien. De gemeente Den Haag heeft daarvoor alsnog een vergunning gegeven.

Omroep West
Omroep West doet vanaf 14.00 uur live verslag op de radio. Op 89.3 Radio West van 14.00 tot 23.00 uur met Rudo Slappendel en Tjeerd Spoor. TV West begint om 15.00 uur met een live-verslag en dit verslag duurt tot 21.30 uur. Daarna is een samenvatting van Parkpop te zien die elk uur wordt herhaald tot en met maandagmiddag. Tijdens de wedstrijd Nederland-Mexico (18.00 tot 20.00 uur) is op TV West live het meejuichende Parkpop-publiek te zien. De camera‚Äôs van West worden gedurende deze twee uur niet op het podium gericht, maar op de tienduizenden Oranjefans die daar op grote schermen de wedstrijd bekijken. Radio West is te ontvangen in Zuid-Holland via 89,3 MHz, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet. TV West is te ontvangen via digitale televisie en wereldwijd via Internet.

Den Haag FM
De lokale omroep Den Haag FM zendt in samenwerking met Omroep West van 14.00 tot 23.00 uur een extra programma uit over Parkpop, met live-optredens, interviews met de artiesten en sfeerreportages. Vanaf donderdag is er een sfeerimpressie te zien bij Den Haag TV. Den Haag FM is te ontvangen in de regio Den Haag via de ether op 92,0 MHz en digitaal via het radiopakket van Ziggo in heel de regio op kanaal 780. Wereldwijd is Den Haag FM te ontvangen via Internet. http://denhaagfm.nl/luisteren/

Parkpop Radio
Wie de muziek die op Parkpop te horen is non-stop wil beluisteren kan terecht op Parkpop Radio. Via dit internetstation is de muziek te horen die tijdens Parkpop te horen is en te horen is geweest. Parkpop Radio vind je hier.