Patrick Lodiers aan de slag bij BNR Nieuwsradio

Patrick Lodiers gaat per 8 januari aan de slag als presentator bij BNR Nieuwsradio. Lodiers zal elke vrijdagochtend “De Ochtendspits” voor zijn rekening nemen, tussen 06.00 en 9.30 uur. De andere dagen is Tom van ’t Hek de presentator.

“Geweldige kans”

Patrick Lodiers over zijn baan bij BNR: “Voor mij is dit naast mijn werk voor KRO-NCRV een geweldige kans. Ik hou van radio en van BNR. Ik zie ernaar uit om op dit energieke station elke vrijdagochtend een nieuwsprogramma te maken.”

“Blij”

Sjors Fröhlich, hoofdredacteur BNR Nieuwsradio: “Ik ben ongelooflijk blij dat we Patrick hebben kunnen aantrekken als presentator bij BNR. Hij past perfect bij onze zender. Patrick is iemand die zich nog dagelijks verwondert over de wereld. Dat is een goede eigenschap voor een nieuwspresentator. Ik zie uit naar de samenwerking”.

Patrick Lodiers is onder andere presentator van het tv-programma De Reünie (KRO-NCRV). Daarnaast werkte hij ook op Radio 1 in De Nieuws BV en De Overnachting. Hij begon zijn televisieloopbaan bij de voormalige betaalzender Canal Plus als regisseur en columnist. Daarna ging hij bij BNN aan de slag om diverse televisieprogramma’s te maken waaronder Weg met BNN, Je zal het maar hebben en de Grote Donor show.

BNR NIeuwsradio

BNR Nieuwradio is landelijk te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.