PDC Premier League Darts in Rotterdam en live op RTL Z

Vanavond worden de wedstrijden van de Premier League of Darts gespeeld in Rotterdam. De wedstrijden zijn live te volgen op RTL Z. Normaal zijn de dartswedstrijden op RTL7 te zien maar de “mannenzender” zendt vanavond al het voetbal uit de Europa League uit.

Uitverkochte Ahoy

De grootste dartssterren ter wereld staan weer in een uitverkocht en oranje gekleurd Ahoy te Rotterdam. Ditmaal voor de zevende speelronde van de Premier League Darts. Vorig
jaar werd Ahoy gezien als beste en meest overweldigende dartsarena van de Premier League en heeft diepe indruk gemaakt op de, toen zichtbaar geëmotioneerde, Nederlandse darters. Dit jaar kunnen Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen weer rekenen op massale steun van ruim 10.000 gepassioneerde dartsfans.

Voetbal

Terwijl in Rotterdam alle pijlen gericht zijn op de Premier League Darts, staan in Amsterdam ruim 50.000 man achter Ajax dat tegen FC Kopenhagen alles op alles zet om de  laatste acht van de Europa League te bereiken. De voetbalwedstrijd is live te volgen bij RTL 7, waardoor de livedartswedstrijden eenmalig te volgen zijn bij RTL Z.

Tussenstand

Michael van Gerwen staat momenteel achter Peter Wright op de tweede plek in de Premier League, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. In Rotterdam wacht voor hem de ultieme kraker tegen de levende dartslegende Phil Taylor. Jelle Klaasen, momenteel tiende in het klassement, speelt tegen James Wade. In de rangschikking bekleedt Raymond van Barneveld op dit moment de zesde plek. Hij neemt het in Rotterdam op tegen Gary Anderson.

De uitzending op RTL Z begint vanavond om 19.00 uur. De wedstrijden zijn ook live te volgen via een livestream op de website van rtldarts. De samenvattingen zijn rond 23.45 uur te zien op RTL 7.

Tweets: