Pinksterconferentie Opwekking te volgen via Groot Nieuws Radio en Family7

Groot Nieuws Radio en Family7 doen tot en met 10 juni verslag van de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking. Het evenement vindt dit weekeinde plaats in Biddinghuizen.

Thema

Met het thema ‘Dieper met de Geest’ worden bezoekers en luisteraars uitgedaagd om na te denken over Gods koninkrijk en het werk van de Heilige Geest. Vorig jaar trok de conferentie maar liefst 75.000 bezoekers.

Groot Nieuws Radio

De christelijke radiozender Groot Nieuws Radio is het gehele weekeinde aanwezig in Biddinghuizen. Vanaf het conferentieterrein worden onder andere de samenkomsten uitgezonden waarin sprekers te horen zijn als Henk Stoorvogel, Dorina Nauta en Martin Koornstra. Ook zijn er concerten van Joke Buis, Worship Central en Mozaiek Worship. In de locatiestudio van Groot Nieuws Radio op het hoofdterrein zijn er dagelijks optredens van christelijke artiesten. Onder andere Matthijn Buwalda, Sharon Kips en de band LEV komen langs.

“Je bent de enige die geloofd”

Eunice Nahuis, verslaggever bij Groot Nieuws Radio, ziet uit naar het pinksterweekend. “Tijdens Opwekking hoor je wat God aan het doen is in de levens van mensen. Ik proef bij bezoekers een vurig verlangen om dicht bij God te leven en om tijdens zo’n weekend weer een vernieuwd geloof te ontvangen. Bij Opwekking merk je dat je niet de enige bent die gelooft.

Luisteren

De radiozender is te beluisteren via DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Family 7

Ook televisiezender Family 7 is dit weekeinde aanwezig bij de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking. Ook dit jaar verzorgt de christelijke familiezender Family7 de opnamen van de samenkomsten vanaf het hoofdpodium. Het hoofdprogramma wordt live uitgezonden op televisie en via de Family7 livestream. Family7 is te ontvangen in ca 4,5 miljoen huishoudens via o.a. de volgende Ziggo (kanaal 230 / basispakket) en KPN (kanaal 78 / pluspakket). Meer informatie op de website van de televisiezender.

Bright FM

Ook de online radiozender Bright.FM is aanwezig tijdens het evenement. Tijdens de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking wordt ook de nieuwe app van de radiozender gelanceerd. “Met de app heb je altijd christelijke muziek in je broekzak of tas! Luister waar en wanneer je wilt naar de drie non-stop christelijke muziekzenders: Bright.FM, Bright. FM Kids en Bright.FM Plus.“,  aldus de radiozender.

Sociale media: