Play offs Champions League: FC Rostov – Ajax live op radio en televisie

De returnwedstrijd in de play offs voor een plek in de poulefase van de Champions League tussen FC Rostov en Ajax is vanavond live te volgen via radio, televisie en Internet.

Play offs

In deze speelronde wordt duidelijk welke clubs in september nog mogen aanhaken bij de poulefase. Nederland wordt hierin vertegenwoordigd door Ajax. Ajax speelde vorige week in de eerste wedstrijd tegen de Russische formatie met 1-1 gelijk in de Amsterdam Arena. Vanavond zal er dus gewonnen moeten worden om door te stromen naar de groepsfase van de Champions League. Winnaars van de play offs spelen in de groepsfase tegen clubs als Real Madrid, Bayern München, Leicester City, Juventus, Barcelona, Paris Saint-Germain en PSV.

Veronica

Televisiezender Veronica zendt met ingang van dit seizoen de wedstrijden van de Champions League uit op het ‘open net’ en neemt hierbij het stokje over van SBS6. De uitzending begint vanavond om 20.00 uur en aansluitend op de live uitgezonden wedstrijd volgen de samenvattingen van de overige gespeelde duels. De voorbeschouwing begint ook vanavond om 20.00 uur en wordt verzorgd door Toine van Peperstraten. Ruud Gullit en Ronald de Boer zorgen voor de analyses in de studio en Leo Oldenburger doet het commentaar.

Ziggo Sport Totaal

Ook betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt vanavond de wedstrijd Rostov – Ajax live uit via het kanaal Ziggo Sport Voetbal. Via Ziggo Sport Select is een schakelprogramma te zien met hoogtepunten van alle wedstrijden uit de play offs van de Champions League. Op Ziggo Sport Racing is de wedstrijd Manchester City – Steanau Boekarast te zien. Daarnaast zijn er ook play off-wedstrijden te zien via Ziggo Sport Select 1 en Ziggo Sport Select 2.

NPO Radio 1

Op de radio is het duel tussen Ajax en FC Rostov te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Rijn en Omstreken. Jeroen Elshoff en Frank Wielaard doen verslag vanuit Rusland en de analyses zijn in handen van Alfons Groenendijk. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Online

Net als vorig seizoen zijn de wedstrijden van de Champions League ook live te volgen via Internet. NUsport.nl zendt de wedstrijd tussen FC Rostov en Ajax live uit.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.