Champions League: PSV – Atletico Madrid live op radio, tv en Internet

De Champions League-wedstrijd PSV – Atletico Madrid is vanavond live te zien op radio, televisie en Internet. Ook zullen alle hoogtepunten vanaf nu via Twitter te volgen zijn.

Elke speelronde bestaat nu uit een uit- en thuiswedstrijd tegen een vooraf gelote tegenstander. PSV uit Eindhoven speelt haar eerste wedstrijd in de knockout-fase van de Champions League tegen het Spaanse Atletico Madrid. De wedstrijd is vanavond live op 97 tv-zenders in 70 landen te zien. Het mediaspektakel is duidelijk waarneembaar in Eindhoven. “De drukte geeft ’t podium aan waarop we spelen. De aandacht is groot en iedereen is ermee bezig. Mooi om mee te maken.”, aldus Philip Cocu tegenover Omroep Brabant.

Televisie

SBS6 zendt de wedstrijd vanavond live uit. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur, de wedstrijd om 20.45 uur. In de studio zitten Jan Joost van Gangelen, Ronald de Boer en Ronald Waterreus. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Ronald van der Geer. Na afloop van de wedstrijd van PSV is een ruime samenvatting te zien van Dynamo Kiev – Manchester City. Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt vanavond beide wedstrijden live uit.

Radio

Op de radio doet NOS Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 zowel verslag van de wedstrijd tussen PSV en Atletico Madrid. De uitzending van NOS Langs de Lijn en Omstreken begint om 20.30 uur. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter. In de studio doet Foeke Booy de wedstrijd analyses. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Internet

Op Internet pakt NU.nl de uitzendingen van de Champions League op. De op tv uitgezonden wedstrijd wordt live gestreamd. Ook worden clips van de hoogtepunten gedurende de avond direct geplaatst zodat men te allen tijde bijvoorbeeld de doelpunten kan terugzien. En er is een liveblog met aandacht voor de overige wedstrijden op deze avond. Na afloop wordt de samenvatting en samen met reacties online geplaatst. Meer informatie via NU.nl

Twitter

Heineken, een van de hoofdsponsors van de Champions League, Twitter en SBS6 zorgen ervoor dat Twitteraars videofragmenten van opmerkelijke UEFA Champions League-momenten binnen een minuut kunnen bekijken of terugkijken. Het gaat om clips uit de wedstrijden die live te zien zijn bij SBS6, SBS6.nl en NU.nl. Deze video’s worden op Twitter door SBS6 (@sbs6) getweet en door UEFA Champions League-hoofdsponsor Heineken via Twitter Amplify ondersteund zodat een zo groot mogelijke groep bereikt wordt.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.