PSV en FC Twente live bij RTL7 in Europa League

voetbalVandaag gaat officieel de Europa League weer van start. Dat gebeurt met de groepsfase, waar de Nederlandse clubs PSV en FC Twente zich voor hebben weten te kwalificeren. De verrichtingen van beide teams zijn deze avond live te volgen bij RTL 7.

De Europa League-avond begint al om 18.30 uur, als de voorbeschouwing op de te spelen wedstrijden plaatsvindt met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. De eerste wedstrijd komt live vanuit de Oekraïne: Dnjepr Dnjepropetrovsk – PSV. Marcel Maijer is ter plaatse voor de interviews rond het veld en Vincent Schildkamp doet het commentaar. De andere clubs in deze groep zijn AIK Stockholm (Zweden) en Napoli (Italië). Aansluitend trapt FC Twente thuis af tegen Hannover 96. Het commentaar bij deze livewedstrijd komt van Leo Driessen. Levante (Spanje) en Helsingborg (Zweden) maken deze poule compleet.

Internet
Beide wedstrijden zijn ook online live te volgen via www.rtl.nl/europaleague.

App
Daarnaast is er op digitaal gebied nu ook de ‘RTL 7 Europa League Match Tracker’, gratis verkrijgbaar in de App Store. Hiermee kan de bezitter van een iPhone videoclips van de doelpunten en de aanleidingen voor rode kaarten en strafschoppen terugzien. Na het laatste fluitsignaal biedt het zelfs een samenvatting van de gespeelde wedstrijd. Ook geeft de app het laatste nieuws over de Europa League, de resultaten en de standen in de poule weer.

Eredivisie Live 1 met schakelprogramma
De betaalzender Eredivisie Live zendt ook de gehele avond diverse duels uit, uit de Europa League. Op Eredivisie Live 1 is het programma Europa League Live te zien. Dit is een schakelprogramma waarin alle wedstrijden van de Europa League langskomen. Het programma is als volgt:

18:55 Bordeaux – Club Brugge Eredivisie Live 4
18:55 Young Boys – Liverpool Eredivisie Live 3
18:55 Eredivisie Fenerbahce – Olympique Marseille Eredivisie Live 2
21:00 Tottenham Hotspur – Lazio Roma Eredivisie Live 4
21:00 Sporting Portugal – FC Basel Eredivisie Live 3
21:00 Inter – Rubin Kazan Eredivisie Live 2

Meer informatie over de programmering van Eredivisie Live op donderdagavond 20 september vind je hier: http://eredivisielive.nl/nieuws/79711-vanavond-de-europa-league-live.html