Qmusic start Qmusic Summer, 100%NL Dance gestopt

Diverse commerciële radiozenders hebben hun online aanbod van radiozenders aangepast. Zo is Qmusic gestart met haar tijdelijke online radiozender Summer.

Qmusic Summer

Qmusic heeft tijdelijk Qmusic Summer in het aanbod van online radiozenders toegevoegd. Naast Summer zijn ook Het Foute Uur, Hot Now en Non-Stop online te beluisteren. Het themakanaal Non-Stop is ook te beluisteren via de digitale ether (DAB+).

Door de uitzendingen van het Summer-kanaal zijn uitzendingen van 90’s/Classics tijdelijk gestaakt. Dit online kanaal wisselt meerdere keren per jaar van thema want rond de kerstperiode is Qmusic X-mas te horen via dit kanaal.

100%NL Dance gestopt

Ook de commerciële radiozender 100%NL heeft haar aanbod met online radiozenders aangepast. De themazender 100%NL Dance is gestopt met haar uitzendingen. 100%NL heeft daarvoor in de plaats te online radiozender 100%NL Non-Stop geïntroduceerd. Naast 100%NL Non-Stop zijn ook nog de themazenders Feest en Liefde te beluisteren via Internet.

Radio Veronica

Eerder dit jaar heeft Radio Veronica al haar aanbod met online radiozenders aangepast. Zo werden de uitzendingen van Comedy Radio, Flower Power Radio en Veronica Drive in Show gestaakt. Wel werd er onlangs een nieuw themakanaal geïntroduceerd door Radio Veronica: 00’s Top 500.

Radio 10

Radio 10 schrapt eerder dit jaar ook een aantal themazenders. De online radiozenders Zomer Hits, Rock Hits en Film Hits zijn niet meer te beluisteren via de website van Radio 10.

Alle livestreams naar de online themazenders van commerciële radiozenders zijn hier te vinden.