Qmusic start Top 500 van het Foute Uur

Deze week staat de commerciële radiozender Qmusic een week lang in het teken van het Foute Uur. Luisteraars hebben de afgelopen weken de Top 500 van het Foute Uur samengesteld met een recordaantal stemmen op hun favoriete nummers. De Top 500 van het Foute Uur is tot en met 24 juni tussen 09.00 en 18.00 uur te horen op de radiozender.

O’G3NE

Tijdens de Top 500 van het Foute Uur schuift O’G3NE iedere ochtend aan in het programma van Mattie & Wietze. Van maandag tot en met vrijdag coveren zij een aantal populaire ‘foute’ hits als Staying Alive van de Bee Gees tot Genie In A Bottle van Christina Aguilera.

Party

Qmusic maakt zich met de Top 500 van het Foute Uur klaar voor twee avonden van de Foute Party, op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni in de Brabanthallen. Dit jaar pakt het radiostation uit met de grootste line-up sinds de eerste editie, met Five, K-otic, Paul Elstak, Party Animals, Dune, Gerard Joling, Fred van Leer en Flamman & Abraxas.

Online

Via Internet is via het aparte themakanaal ‘Foute Uur’ elke dag van het jaar de muziek uit het Foute Uur te beluisteren. Naast het themakanaal kan er ook geluisterd worden naar Qmusic Nonstop, Summer, en Hot Now. Het kanaal Qmusic Classics is weer verdwenen. Een overzicht van de online radiozenders van alle commerciële radiozenders vind je hier.

Tweets:

Eén reactie

  1. Wat is er nou zo fout aan die muziek??!! Het is tenminste weer eens wat anders dan die meuk die je de gotganse dag hoort.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.