Qmusic weer van start met radiospel ‘Het Geluid’

Qmusic start vandaag, woensdag 2 januari, weer met een nieuwe editie van het radiospel ‘Het Geluid’. Er zijn wel wat veranderingen aangebracht in het spel door de radiozender.

Spel

Luisteraars van de radiozender moeten raden welk geluid er te horen is. Hoe langer het duurt voordat het goede antwoord is gegeven, des te meer ‘Het Geluid’ waard wordt aan prijzengeld.

Aanmeldminuut

Er zijn met ingang van deze editie wat aanpassingen doorgevoerd aan het spel. Zo komt de radiozender met ingang van deze editie met een ‘aanmeldminuut’. “In plaats van je één keer aan te melden voor de gehele duur van het spel, kun je je dit jaar iedere
dag opnieuw aanmelden. Rond 07:00 uur bij Mattie en Marieke opent in de Qmusic app de aanmeldminuut. Je hebt 60 seconden de tijd om via de ‘meld aan’ knop te zorgen dat je die dag meespeelt met Het Geluid. In het programma van Menno Barreveld (10:00-13:00) is er nog een extra aanmeldminuut, alleen nog onbekend wanneer precies in het programma.“, aldus de radiozender in een persbericht.

SuperRonde

Daarnaast komt de radiozender in de ochtendshow van Mattie & Marieke met een zogenaamde ‘SuperRonde’. Deze ronde wordt elke ochtend om 7.30 uur gespeeld. Tijdens deze SuperRonde is een goed antwoord op de vraag wat ‘Het Geluid’ is 100.000 euro waard.

Luisteren

Vandaag om 7.00 uur gaat ‘Het Geluid’ van start op Qmusic. De radiozender is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: